Cele mai citite articole

luni, 27 februarie 2012

Organizare de nuntă: rezervare fotograf

  Guest post (pentru doamne și domnișoare !) 
 Găsirea unui fotograf de nuntă. 

„Găsirea unui fotograf de nuntă potrivit pentru tine începe cam de când ai văzut prima fotografie de nuntă, undeva in copilărie și te-ai imaginat in rochia de mireasă. După fericita zi, singurul martor material al fericirii mirilor rămâne albumul de nuntă. În care cu uimire ai descoperit o altă persoană in mama ta, în matuși, prietene, colege. O persoană fericită, încrezătoare care își arată fericirea . În fiecare poză.    
        Vrei să fie la fel și în cazul tău pentru că, să recunoaștem, o meriți ! Ziua ta trebuie să fie „cea mai specială ” . Și într-o zi o să se uite la pozele tale domișoara ta de onoare, verișoara ta, o prietenă, o fetiță și o să viseze privind la pozele tale. Pentru că sunt pline de suflet și de emoție.    
         În continuare, în anii ce vin vânezi toate albumele de nuntă. Le compari, te vezi sau nu te vezi în ele. Sunt pe gustul tău sau le ignori. Cea mai mare parte se pierd din memorie. Și acum, când se întâmplă, îți aduci aminte de albumul perfect. O combinație vagă, în care se detașeaza o imagine sau două. Și știi cum vrei să fie. Și alergi după fotografi, revezi teancuri de albume să recunoști pozele alea două, să știi că te înțelege și că o să fie acolo să surprindă exact ce trebuie. Un moment pentru tine, pentru voi, care să rămană pentru todeauna. Voi așa cum sunteți cu adevarat. Fericiți ! 
    
         Hei, dacă ai ajuns aici cu cititul, trebuie sa iți aduc aminte că te poți bucura de o ofertă specială, chiar acum! Planifică nunta în mod înțelept și nu amâna prea mult!   ”

         Iacob Someșan, fotograf : „ Imi place să profit de lumina locației, să nu o stric cu blitz-ul. Cel mai important lucru în reușita muncii mele e să stabilesc o relație specială între mine ca fotograf și miri, să trăiesc alături de ei frumoasele clipe. Consider că e foarte importantă comunicarea și încrederea între fotograf și miri...”              


                 Album Lia&Dani. 2011. Fotograf Iacob Someșan , www.fotoideea.ro    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină