Cele mai citite articole

joi, 8 martie 2012

Sesiune foto în cetate în cursul lunii martie !

Pentru că e 8 Martie și știm că cel mai mult și mai mult domnișoarele și doamnele își doresc flori, dar pentru că e un studio foto venim să complectăm cadourile de la începutul  primăverii cu sesiuni foto în cetatea Tg. Mureș. Complet gratuit !

Scopul e să ne cuoaștem mai bine prietenii de pe facebook, și să sărbătorim mutarea într-un nou studio, în zona Cetății Tg. Mureș.

Toată povestea se desfăsoară pe facebook, pe pagina Fotoideea! Se adresează doar prietenilor Fotoideea și constă într-o sesiune foto în cursul lunii martie.

Ce trebuie sa faci ca să primești un set de fotografii extraordinare, făcute de un fotograf profesionist, într-o primăvară însorită, într-o locație specială :

1. trebuie să fi prieten cu Studioul Fotoideea pe facebook. Dacă nu ai cont, să îți faci acum. E gratis! Apoi dă un like la pagina Fotoideea. (o găsești și în dreapta pe site)
2. postează pe wall-ul tău oferta fotoideea:  http://www.fotoideea.blogspot.com/p/fotografii-de-nunta-oferta-2012.html . (fă copy paste/copiază linkul cu oferta și postează-l pe wall tău)
3. trimite un email pe adresa fotoideea@gmail.com cu un număr de telefon.
4. te invităm într-una din zilele din luna martie în cetate și o să surprindem un portret extraordiar al tău, e un fundal de primăvară.
5. trimite cât mai repede emailul. O să fie destul de greu să răspundem la toate solicitările și vor fi avantajate cele care trimit primele solicitarea. ( o să programăm câteva sesiuni foto în cursul lunii martie, o să vă anunțăm telefonic sau prin email.
6. Sesiunea foto ! 
7. După câteva zile o să primești un set de poze profesionale prin email ! 

pentru întrebări suplimentare, trimite un email!

O primăvară însorită și cu multe flori !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină